Minden századik gróf Széchényi-Wolkenstein Ernőné és gróf Széchényi-Wolkenstein Ernő 10.000 K jótékony adománya
Dobročinný dar grófa Ernesta Széchényi-Wolkenstein a manželky rodenej Mária Sennyey 10 tisíc korún doručili hlavnému županovi s návrhom na prerozdelenie, tak aby peniaze priniesli zlepšenie v čase vojny