Gyászhirek
Správa o smrti právnika Zoltána Thuranszkeho po dlhej chorobe v Budapešti 10. januára 1906. Rodinné prepojenia - o.i. matka Ferenczné Th. rodená Ida Kossuth, manželka rodená Ambrózy, Nandine. Súrodenci Ladislav a Tichomír Th. Pohreb Slavkovce, rodinná krypta 12.01.1906 *** Láczay, Alex - právnik a statkár zomrel vo veku 62 rokov v Sátoraljaújhely 12.01.1906 pohreb tamtiež 14.01.1906