Bubics Zsigmond kassai rk. püspök távozása
Správa o tom že košický biskup odchádza zo svojho postu. Pre svoju dobrotu bol stále vo finančnej tiesni. Od 1. júna 1906 nastupuje na post košického biskupa Augustín Fischer-Colbrie