A százas bizotság
Informácia o tom, že zasadala komisia "Stovka" [zriadená z municípia Zemplínskej župy na podporu nezávislosti] 12. januára 1906. JUDr. Alex (Elek) Ferenczy [pôsobil v komisii o.i. aj v Stankovanoch a Nacinej Vsi] - navrhol tisíc korún na podporu úradníctva Zemplínskej župy