Nincs megbeszélés
11. a 12. januára 1906 gróf Alfréd Pallavicini, vymenovaný brachiálnou mocou za hlavného župana Zemplína, pozval mestských a župných úradníkov by sa dostavili k nemu na poradu. On osobne došiel do Sátoraljaújhely 10. januára 1906 a je chránený četníkmi. Všetci úradníci dostali doporučené pozvánky ale ani jeden sa nedostavil na poradu