Meghivás a "Perbenyiki-Vidéki Baromfitenyésztő Társulat- - Mailáth, Józsefné 1863-1932
Pozvánka na zasadanie hospodárskeh družstva na chov hydiny v Pribeníku [Perbenyik vidéki baromfitenyésztés], ktorého predsedníčkou je grófka Józsefné Majláth. I. valné zhromaždenie bude 21. január 1906 v Kráľovskom Chlmci v miestnosti spoločnosti na reguláciu rieky Tisa