Uj telekkönyvi hatóság
Informácia o tom, že ministerstvo spravodlivosti povolilo zriadenie nového úradu pozemkového vlastníctva v mestečku Stropkov. Písomnosti boli presťahované z Humenného do Stropkova do 31. decembra 1905, tak aby od januára 1906 úrad bol v plnej prevádzke