Előmunkálati engedély
informácia o tom, že minister obchodu povolil výstavbu železnice miestneho výtznamu, ale riadnokoľajnú spájajúcu obce Malé Berezné (dnes Ukrajina) - Ubľa- Klenová- Kalná Roztoka - Kolonica