Tisztujitás a gálszécsi kaszinóban
Správa o tom, že 7. januára 1906 prebehli voľby predstavenstva Kasína v Sečovciach. Predsedom sa stal Dr. Vojtech Molnár, podpredsedom dekan Emil Ihnátko, tajomníkom Gabriel Koch ml., Kontorló Dr. Dezider Kemény, pokladník Július Kovalszky, účtovník Michal Péter a ďaľší. rozhodnutie o založení novej knižnice Kasína