A bodrogközi jótékony nőegyesület táncestéje
Správa o tom, že 13. januára 1906 Medzibodrožský dobročinný ženský spolok v Kráľovskom Chlmci usporiada každoročnú tanečnú zábavu. Patronáž nad akciou preberá predsedníčka spolku