Uj gyár
Správa o tom, že v Humennom sa otvára nová prevádzka (fabrika) na výrobu leštidiel a iných chemických krémov. Svoju činnosť začne v priestoroch budovy kasína. Majitelia : Rosenbaum a Hochberger