A Bodrogközi Kaszinó táncestélye
Informácia o tom, že v Kráľovskom Chlmci sa uskutočnila tanečná zábava 27. januára 1906 pod patronátom grófky Józsefné Majláth. Menoslov prítomných slečien a zvlášť menoslov prítomných dám