A homonnai iparos és kereskedő ifjak köre-
Na 200. výročie narodenia Benjamína Franklina usporiada menovaný kruh v Humennom 21. januára 1906 spomienkovú slávnosť. Hlavný prejav prednesie učiteľ-riaditeľ židovskej obecnej školy Samuel Lengyel