Lónyay grófné birtokvásarlása
Informácia o tom, že Elemír Lónyay s manželkou Štefániou kupujú pozostatok od dedičov Henckel-Donnersmarck kaštieľ-majetok v Rusovciach za 3,5 milióna korún. Celý obchod zúradoval právnik zo Sátoraljaújhely Edmund Kiss, ako právny zástupca rodiny Lónyay