Uj politikai lap
Informácia o tom, že po dvoch rokoch sa obnovuje činnosť novín "Zemplénmegye". Redaktor Daniel Kun, slúžny v obci Sárospatak keďže nenašiel doma tlačiara cestuje zakaždým s novinami do Budapešti