Áthelyezések
Správa o tom, že podnotár Alexander (Sándor) Densz z Humenného bol vo februári 1906 preložený do Sátoraljaújhely ku kráľovskému okresnému súdu.*** Július Krisztén, pisár okresnéhio súdu v Kráľovskom Chlmci bol preložený do Sátoraljaújhely