Zemplénvármegye közönséghez - A zempléni százas bizotság
Keďže zemplínski úradníci odmietli poslušnosť brachiálnej moci, za čo ich vláda trestá - zemplínska vlastenecká komisia "Stovka" vyzýva na pokojné prežitie trvania nelegitímnej vlády