Thuranszky László vármegyei főjegyző kikisértetése a vármegyeházból csendőrség megszálta a vármegyeházát
... stalo sa tak 18. januára 1906. Na miesto hlavného notára nastúpil Alexander Kispál. Článok prináša podrobný harmonogram nezákonných riešení zložitej politicko-spoločenskej situácie v Zemplíne