Gyászhir
Správa o smrti Bertalanné Füzesséry (Tövisi és Füzesséry), rodenej Márii Gurkó vo veku 74 rokov vo Vŕbnici 13. januára 1906. Pohreb 15. januára 1906. Rozlúčka vo vlastnej kaplnke v rímskokatolíckom obrade