A "Bodrogközi nőegylet" táncmulatsága - Zn.
Referát zo spoločenskej zábavy , ktorú organizovalmenovaný spolok spojenú s piknikom 10. jamuára 1906 v Kráľovskom Chlmci. pre chorobu nebola prítomná predsedníčka spolku Józsefné Mailáth a zastúpila ju Ernóné Széchényi, ktorá vstúpila do sály spolu s Vojtechom Mecznerom. Uvedený zvlášť menoslov prítomných žien a zvlášť menoslov dievčat - účastníčok spoločenského podujatia