Rendkivüli kiadásunl
Noviny "Zemplén" pripríležitosti násilného vyvedenia hlavného župana Júliusa Dókusa z úradu 15. januára 1906 sa rozhodli vydať mimoriadne číslo, ktoré doručili všetkým predplatiteľom zadarmo