A Sátoraljaújhelyi Népbank mint takarékpénztár- - Meczner, Gyula id
Pozvánka generálneho riaditeľa Ľudovej banky v Sátoraljaújhely na 36. valné zhromaždenie v Sátoraljaújhely 11. februára 1906. Program zasadania