Közigazgatási bizotsági üllés
Zasadanie Zemplínskej župy 15.01.1906 pod vedením markgrófa Alfréda Pallaviciniho - dostavilo sa len 5 členov. Hlavný župan vyhlásil zasadanie vedené hl. podžupanom za neplatné-. Požiadal o preplatenie cestovného. Menoval za hlavného notára Alexandra kispála "(rýchle spravený notár")