A tőketerebes és Vidéke Fogyasztási Szovetkezet mérleg és nyereség számlája-
Tabuľkový prehľad hospodárenie menovaného družstva. Predsedom riaditeľskej rady je gróf Július Andráši ml.. podpredsedom je Karol Szladek, účtovníkom je Edmund Welisz. Menoslov riaditeľskej rady a menoslov Dozornej rady družstva