A zemplévármegyei kaszinó-
Informácia o konaní výročnej schôdze Kasína Zemplínskej župy v Sátoraljaújhely 4. februára 1906 pod predsedníctvom Štefana Molnára. Prehľad hospodárenie za rok 1905. Návrhy na zriadenie záhradnej miestnosti (nerealizované)