Esküvők
Lekár košickej nemocnice Izidor [Izsó] Ákos uzavrel sobáš 4. februára 1906 v Sátoraljaújhely s Otíliou Herczka, dcérou miestneho veľkoobchodníka Alexandra (Sándora) Schöna *** Karol Tajty , úradník zo Szegedu uzavrel sobáš s Margitou Lengyel, dcérou Jozefa Lengyela zo Sátoraljaújhely