Árverési hirdetmény - Sztankó, László 18??-19??
Oznam o verejnej dražbe majetku Jozefa Steinera z Nižného Hrabovca, kde sa aj verejná dražba uskutoční 27. februára 1906 v prospech dražiteľa - obchodnej spoločnosti Henrika Wilhelma zo Sátoraljaújhely