Staut József berendeltése
Minister vnútra povolal tajomníka Zemplínskej župy Jozefa Stauta a pridelil ho ku vládnemu komisárovi župy Csíkmegye s pridelením do mestečka Gyergyőszentmiklós (dnes Maďarsko)