A zempléni százas bizotság ülése a vármegyei tisztviselők lemondtak
Článok prináša informácie o tom, že zasadalo úradníctvo Zemplínskej župy na ktorom podali všetci úradníci demisiu. Ako dôvod uvádzajú , že nie sú ochotní slúžiť nelegitímnej vláde Fejérváryho a sú viazaní dodržiavaním zákonov tak ako to služobne prisahali. Text úradníkov župy adresovaný zákonodarnej komisii podpísaná všetkými hlavnými slúžnymi okresov Zemplína, slúžnymi a notármi