Esküvők
Správa o sobášoch: *** Jozef Vázsonyi, učiteľ-riaditeľ štátnej školy v obci Habura sa zosobášil s tamojšou učiteľkou Máriou Hlavathy 5. marca 1906. *** Stolár Jozef Schwarz zo Sátoraljaújhely bude mať 13. marca sobáš s Hanou Groszman zo Sátoraljaújhely