Hirdetmény - Kail, Béla 18??-19??
Oznam o tom, že na základe zákonného nariadenia pozemková kniha obce Nový Ruskov (Nagyruska) bude reorganizovaná a preto je potrebné nahlásiť všetky zmeny. Oznam podpísaný okresný sudcom Sečoviec