Szinházi jelentés
Priblíženie divadelnej spoločnosti Juraja Micseyho, ktorá dôjde do Sátoraljaújhely a 24. marca 1906 začne 18 predstavení. Presný menoslov členov divadelnej spoločnosti a personálne začlenenie. Program