Halálozás
Správa o tom, že zomrel diplomovaný notár Maximilián Földvári vo veku 36 rokov v Sátoraljaújhely v marci 1906. (Rodné meno Filicskó, jeho otcom bol Ján Filicskó, vedúci pošty v Sátoraljaújhely). Pohreb v Sátoraljaújhely 25. marca 1906