Müsor
Program divadelných vystúpení spoločnosti "Micsey" v mestskom divadle v Sátoraljaújhely v dňoch 4.-8.04.1906. Riaditeľ divadelnej spločnosti F. Juraj Micsey, herci a divadelné hry, ktoré predvedú