A felső zempléni ev.ref. egyházmegye tavaszi közgyűlése ápr. 7. - Sütő, Kálmán 18??-19??
Referát z pera kalvínskeho farár z Milhostova z jarného zasadania Hornozemplínskeho evanjelického reformovaného (kalvínskeho) dištriktu pod vedením Jozefa Huttku a Júliusa Dókusa v Sátoraljaújhely 10.04.1906