Vármegyei közgyülés
Referát zo zasadania municípia Zemplínskej župy 19. apríla 1906 v Sátoraljaújhely. Vojtech Meczner vyslovil uznanie úradníctvu Zemplína, ktoré počas trvania nelegitímnej vlády Fejérváryho odmietlo poslušnošť brachiálnej moci