Tanitók értekezlete
Učitelia vranovského okresu usporiadali 10. apríla 1906 pracovné stretnutie na ktorom sa zúčastnili 20 učitelia. Za predsedu zvolili Antona Salgó-a a za zapisovateľa Bohdana Zseltvayho