Pályazatok a Ludovika akadémiába
Informácia o tom, že na účat základiny grófa Buttlera pôjdu študovať do Budapešti: Juraj Nagy, syn právnika Vojtech a Nagya zo Sátoraljaújhely a syn gréckokatolíckeho kňaza Augustína Damjanovicha - Alexander Damjanovich