Előmunkálati engedély
Minister obchodu povolil grófovi Jánovi Pejasevichovi železničnú trať Veľké Berezne(UA) - Ubľa - Ladomírova - Stakčín - Snina v roku 1906*** Humenné-Trebišov-Vranov (výstavba trate)