Kápolna és oltárszentelés
Opát, zemplínsky arcikdekan Gejza Katinszky vysvätil kaplnku v miestnej väznici v Sátoraljaújhely 7. apríla 1906. Oltár do kaplnky venoval farár-dekan Trebišova Koloman Hiszem