Küzdeleme az alkotmányért
Podžupan Zemplína Július Dókus obdržal za svoje vlastenecké postoje čestné občianstvo od viacerých okresov Zemplína napr. od hlavného slúžneho okresu Szerencs Aladára Gortvayho za všetky 27 obcí spadajúce do jeho pôobnosti*** Zermplínska župa stojí pred brutalitouAlexander Kispál a spol len brala zo župy. L. Kazay zas vyplatil príšelcov zálohou 50 korún atď.