Bucsu lakoma Diószeghy János tiszteletére
... pri príležitosti odchodu do Budapešti z Vranova nad Topľou, kde bol hlavným slúžnym a preukázal silné vlastenecké cítenie pri odsúdení brachiálnej moci po voľbách v roku 1905