Kinevezés, megbizás
Hlavný župan Zemplínskej župy Vojtech Meczner vymenoval úradníkov: Vojtecha Bernátha poveril funkciou hlavný slúžny do Vranova, Júliusa Mórého a Štefana Jeney-ho administratívnych praktikantov menoval titulárnymi slúžnymi