Eljegyzések
Informácia o tom, že správca grófa Aladára Andrášiho Michal Szántó sa zasnúbil v Humennom s Emou Ecsedy v júli 1897*** Profesor drevárskej priemyslovky v Humennon Július Édes sa zasnúbil v obci Mád s Olgou Zwolinszky***Mlynár Samuel Reismann z Trebišova sa zasnúbil s Teréziou Herkovits z Humenného