Hölgyeim és Uraim! - Sulyovszky, István 1850-1927
Článok právnika Štefana Sulyovszkeho z Michaloviec venovaný voľbám. Po 5 volebných cykloch odstupuje Gejza Balogh, ktorý navrhuje grófa Ernesta Vályho za svojho nástupcu