Felhivás Nagy.mihálydönkéntes tüzoltóihoz - Sulyovszky, István 1850-1927
Text listu v ktorom Štefan (István) Sulyovszky odstupuje z postu náčelníka dobrovoľných hasičov v Michalovciach. Datované 18. augusta 1897