Halálozás
Správa o smrti statkára Vincenta Nagyváradiho Stépána , ktorý sa narodil v Malčiciach 22.01.1914, školy ukončil v Sárospataku, potom bol župný úradník, neskôr hlavný slúžny v obvode "Rakoci", odtiaľ šiel do bojov 1848/1849. Vrátil sa domov v hodnosti stotník - ale už odmietol verejnú službu a utiahol sa na veľkostatok v Malčiciach. Smútočné oznámenie predkladá rodina: manželka rod. Žofia Kazinczy, syn: Gabriel Stépán a jeho manželka Amália a ich deti Ida, Aladár, Teodor + súropdenci Vincenta a ich deti