A Kos-hoz czimzett szállodája Sztáray gróf kastélya átellenben - Barnai, Ondrej 18??-19??
Inzerát hostinského Ondreja Barnaiho ponúka v svojom hostinci "Kos" široký sortiment stolových vín, ako aj studené a teplé jedlá