Meghivó
Pozvánka na podujatie vranovského samovzdelávacieho a samopodporného živnostenského spolku (A varannói Önképző és Önsegélyző Iparos Egylet), ktorý organizuje v hoteli Magyar Korona 8. septembra 1897. Ide o dobročinný tenečný večierok. Výška vstupného. Zisk venuje spolok na podporu miestnej škôlky