Igen tisztelt Szerkesztő Ur! - Halmos, Miksa
List obvodného lekára v Ždani na základe článku : K otázke zrušenia kráľovského okresného súdu v Ždani. Halmos poukazuje na to, že obyvatelia Ždane nie sú odkázaní na košických lekárov, ako o tom, píše autor článku G. Grosschmid. Uvádza mená 2 lekárov Ždane: Dr. Vojtech Nagy a obvodným lekárom je on sám